nota informativa


Benvolgudes famílies,
 Perdoneu perquè teniem tot això del blog una mica parat.
Degut a què se'ns van esborrar unes fotos que havíem de penjar de les activitats que vam fer a l'escola a l'abril dels jocs tradicionals i de la Zumba, des de l'AMPA, us demanem perdò per no haver estat possible poder-les compartir amb vosaltres.
També, hem de reconéixer que tots anem una mica de bòlit, i que  a vegades, aquestes petites errades saben greu, però també dir-vos que l'AMPA de l'escola, som un bon equip de gent, que estima molt l'escola i que fent reunions fem el possible perquè els nostres infants siguin feliços.
Fem aquesta valoració ara que ja s'acaba el curs, i que estem a la recta final.
Per això us convidem i recordem que demà dia 8 de juny és l'últim dia  perquè us compreu els tiquets per venir a sopar. Podeu venir amb família, amb la veïna i amb el qui vulgueu. Sereu benvinguts. A més a més hem preparat una jornada plena d'activiats per tots els gustos. Ho hem fet de bon grat, i amb la il·lusió de que tot surti bé.
Comentar-vos de nou, que si no ho hem fet al gust de tohom, no ens ho tingueu massa en compte, som una junta "novata" i ens hi hem esforçat al màxim perquè el curs pistonés bé.

Moltes gràcies.




No hay comentarios:

Publicar un comentario